PRODUKTION

Foto: @Gasbox

PRODUKTION

Alle Gasbox koncerter afvikles af fast crew således at bandet og den samlede oplevelse af koncerten altid fremstår professionelt.


Gasbox medbringer, som udgangspunkt, fuld produktion lyd/lys og altid egne stageracks, in-ear monitorsystem, digitalpult til FOH, alle mikrofoner, stativer og kabler produktionen skal bruge. Gasbox har altid egen lyktekniker med.


Af hensyn til et gnidningsløst arrangement med en professionel afvikling, bedes punkterne i den tekniske rider overholdt. Hvis der er spørgsmål i forhold til teknisk rider, kanalplan, sceneplan eller andet er du velkommen til at kontakte produktionschef Bjarni Borgstrøm, mobil: (+45) 21 64 32 17.


TEKNISK RIDER

Af hensyn til et godt arrangement med en professionel afvikling, bedes punkterne i den tekniske rider overholdes. Hvis der er spørgsmål eller væsentlige afvigelser i forhold til den aktuelle Rider, er I velkommen til at vores produktion på (+45) 21 64 32 17.

SCENEPLAN

Ved større koncerter bør der være opsat scene i passende størrelse (min. 6 x 5 meter) og i en højde der passer proportionelt. Der bør være et trommepodie på minimum 2 x 2 meter og i en højde der passer proportionelt til scenen.

KONTAKT PRODUKTIONEN

B.E.K.H. EVENT & ENTERTAINMENT

v/ Bjarni Borgstrøm

Fiskerbakken 4

3250 Gilleleje

Tel.: (+45) 21 64 32 17

Foto: @ThinkAlike