PRESSE

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre…


Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter og er blevet en kendt navn i det meste af landet. Bandet har opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn.


Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger er i front når de giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme. Mine damer og herrer…


… først tror du det er Kim Larsen – så tror du det er løgn …GASBOX I " DANMARK HAR TALENT " PÅ TV 2.


"Jeg lukkede lige øjnene et øjeblik og du var jo fuldstændig Kim Larsen. Det er meget svært ikke at forelske sig i hans sange, men at lave det så overbevisende, det giver et stort JA."

- Jarl Friis Mikkelsen


"Jeg er total rystet – jeg kunne overhovedet ikke høre forskel. Jeg synes i spiller pissegodt. Jeg synes det var et virkelig godt valg af numre – det var skide godt sat sammen – et kæmpe JA."

- Peter Frödin


"Jeg er imponeret, virkelig imponeret. Hold kæft hvor bliver man glad. JA fra mig."

- Nabiha

Alt pressemateriale må kun anvende i opringelig form.

All rights reserved (c) Gasbox